Barcute de vinete umplute cu legume si carne

Cantitatile au fost urmatoarele pentru 4 portii:

  • 2 vinete
  • 4 bucati de carnati de casa cam de vreo 3 cm fiecare
  • un sfert de ardei gras mare rosu
  • o ceapa mare verde
  • 3 tije de telina (apio)
  • 1 cana de piure de rosii
  • cateva crengute de busuioc proaspat crescut acasa in ghiveci
  • 125 grame mozarella
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare si piper dupa gust

Spalati toate legumele. Vinetele le taiati in jumatati pe lungime si scoateti pulpa cu o lingura ca in imagini, apoi tocati marunt miezul.

Pentru reteta completa vizitati https://raluargesanu.com/2017/05/21/barcute-de-vinete-umplute-cu-legume-si-carne/

Barcute de vinete umplute cu legume si carneBarcute de vinete umplute cu legume si carne Barcute de vinete umplute cu legume si carneBarcute de vinete umplute cu legume si carne Barcute de vinete umplute cu legume si carne Barcute de vinete umplute cu legume si carne Barcute de vinete umplute cu legume si carne Barcute de vinete umplute cu legume si carne

Pin It on Pinterest

Share This

Share this post with your friends!