www.gustautentic.ro – Proaspat si bun!

gustautentic.ro este un magazin online care comercializează fructe si legume proaspete, colectate cu atenție direct de la producătorii locali. Achiziționam cu precădere produse de la producătorii din Jud. Olt, Vâlcea, Argeș, Giurgiu, Teleorman, Dâmbovița, Buzău, Brăila și Galați. La noi au prioritate produsele românești! Atunci când suntem în extrasezon, pe lângă produse autohtone, comercializam și fructe si legume exotice.

La noi nu o sa găsiți produse de proveniență Turcia. Noi, cei de la gustautentic.ro, dorim sa venim in întâmpinarea clienților care își doresc produse proaspete si cu gust, dar care nu au timp să meargă la piață.

Livram rapid si cu atenție in orice colț al Bucureștiului si chiar si in Jud. Ilfov.

Prin gustautentic.ro vrem sa aducem gradina de la tara direct in bucătăria ta. La noi o sa găsești întotdeauna produse sănătoase si cu gust, testate de noi cu multa atenție.Ne mândrim cu calitatea si prospețimea fructelor si legumelor pe care le livram. Punem pasiune in tot ceea ce facem, mai ales că alegerile noastre privesc sănătatea celor dragi.

Gust Autentic – Mesajele noastre:

 • Din gradina pentru tine – Colectam cu atenție de la fermieri locali produsele de sezon.
 • Mereu proaspat – Sortam si ambalam cu grija cele mai bune fructe si legume.
 • Legume si fructe de sezon – Iți livram rapid sa fie totul proaspăt.
 • Producatori locali – Legumele si fructele de sezon sunt Românești 100%
 • Fructe si legume exotice – Completăm oferta nostra cu cele mai gustoase fructe și legume  exotice
 • Abonamente perosonalizabile – Iți poți personaliza abonamente in funcție de nevoile tale.
 • Livram acasa la tine – Tu alegi unde iți trimitem produsele (la birou sau acasă).
 • Castigi timp – Iți aducem toate fructele si legumele necesare.

Cum sa procedezi in continuare:

 1. Creeaza-ti cont  AICI
 2. Alege-ti produsele dorite din categoriile LEGUME, FRUCTE SI VERDETURI
 3. Finalizeaza comanda!
 4. Livram gratuit la tine acasa. dupa primele comenzi o sa beneficiezi si de discount de client fidel
 5. Poti sa platesti la livrare cash sau cu card bancar

Urmăriți-ne pe Facebook si pe Blog , deoarece meniul nostru se schimbă săptămânal, în funcție de ceea ce este proaspăt, local și de sezon.

Gust Autentic – Povestea…

Suntem o familie de orășeni, dar care si-au petrecut copilăria la bunici, la țară. Mergând la bunici, simțeam gustul si aroma fructelor proaspăt culese si mâncate cu lăcomie direct din pom. Până acum puțin timp am lucrat in corporație, la care am renunțat pentru a crea un business de familie si cu gust: gustautentic.ro.

Ideea gustautentic.ro ne-a venit după o vizita in locurile in care am copilărit, Satul Crainici, Județul Mehedinți. Acolo am redescoperit gustul sănătos si bun al copilăriei. Pana atunci, doar visam la acest gust. Din cauza stilului de viață si al programului haotic, de cele mai multe ori cumpăram fructe si legume din primul magazin care ne apare in cale. Fără sa ne gândim la ce mâncăm mai exact.

Am început sa căutam după acel gust autentic, sa căutam fructe si legume de la țară.Ușor, ușor a aparut si ideea businessului: de ce sa nu oferim si celorlalți gustul si prospețimea pe care le oferim familiei noastre!Cu multa grija si răbdare am căutat producători locali care sa ne ofere exact ceea ce căutam: prospețime si gust autentic!

Nu dorim sa fim mari dar vrem sa construim cu încredere, într-un mod așezat, sustenabil , bazându-ne pe principii sănătoase.

De ce doar sa visăm la acel gust savuros al salatelor si mâncărurilor bunicii, gătite cu legume proaspăt culese din gradină, când putem chiar noi sa le preparam?Vă așteptam pe toți, cu mult drag.

Cum sa procedezi in continuare:

 1. Creeaza-ti cont  AICI
 2. Alege-ti produsele dorite din categoriile LEGUME, FRUCTE SI VERDETURI
 3. Finalizeaza comanda!
 4. Livram gratuit la tine acasa. dupa primele comenzi o sa beneficiezi si de discount de client fidel
 5. Poti sa platesti la livrare cash sau cu card bancar

ROȘII "INIMA DE BOU"

Pin It on Pinterest

Shares