Dragii noștri, week-end-ul acesta am fost din nou la cules de bunătăți în curtea unuia dintre producătorii noștri. Am regustat cu poftă calitatea produselor pe care vi le aducem .

Am mers la Gabi, un producător foarte aproape de inima nostra care nu folosește chimicale la legumele pe care le produce.

Este un producător local, din Satul Vărzaru, comuna Morărești Argeș . El cultivă cu multă dragoste Roșii Inima de Bou, Castraveți, Fasole galbena , Vinete și Gogoșari.

Ca de fiecare dată, a fost o plăcere. Am cules împreună cele mai gustoase legume. Începând de luni vi le aducem să va bucurați și voi de ele.

La cules de bunătăți – Ce ne-am propus de aici înainte

Vom reveni periodic cu imagini și povești din grădinile producătorilor noștri.

Vă vom tine la curent cu poveștile lor , cu ce fac ei pentru a crește legume și fructe cât mai bune , proaspete și fără chimicale.

Livram rapid și cu atenție în orice colț al Bucureștiului și chiar și în Jud. Ilfov.

Prin gustautentic.ro vrem sa aducem gradina de la țară direct în bucătăria ta. La noi o sa găsești întotdeauna produse sănătoase și cu gust, testate de noi cu multa atenție.Ne mândrim cu calitatea și prospețimea fructelor și legumelor pe care le livram. Punem pasiune în tot ceea ce facem, mai ales că alegerile noastre privesc sănătatea celor dragi.

Noi, cei de la gustautentic.ro, dorim sa venim în întâmpinarea clienților care își doresc produse proaspete și cu gust, dar care nu au timp să meargă la piață.

Vă urăm să vă bucurați de ele!

Urmăriți-ne și pe Facebook

 

Pin It on Pinterest

Share This

Share this post with your friends!