mizeria abundentei

Cornul Abundenței

Aducem o gamă colorată de delicii de sezon si nu numai pentru a satisface cele mai pretențioase gusturi. Vei primi o mulțime de lucruri proaspete, consistente si delicioase pentru a face in bucătăria ta cele mai savuroase si in același timp sănătoase , feluri de mâncare.

Creați rețete super gustoase și inspirate in timpul săptămânii cu conținutul din Cornul Abundentei. Cornul Abundenței este plin de diferite tipuri de legume proaspete de sezon în fiecare săptămână.

Cornul Abundentei – Gândit pentru tine!
Cornul abundentei este gândit sa asigure necesarul de legume si fructe proaspete si delicioase pentru orice familie de la familii mici pana la familii foarte mari .

Clienții cu sugari și copii mici se pot baza pe legumele si fructele noastre proaspete sa pregătească o varietate de piureurilor și mese gustoase, hrănitoare și fără substanțe chimice acestora.

Gustautentic.ro livrează cele mai delicioase fructe și legume in București si Ilfov. Misiunea noastră este sa iți aducem cele mai naturale, sănătoase și gustoase fructe si legume si sa sprijinim fermierii si comunitatea noastră locala.

Cu Cornul Abundenței, vei obține mai mult control asupra calității si prospețimii si de asemenea asupra a ceea ce se află în frigiderul tău.

Ne mândrim cu calitatea si prospețimea fructelor si legumelor pe care le livram și vom menține întotdeauna cel mai ridicat standard de calitate pentru a vă face experiența cât mai plăcută.

Cornul Abundentei – Conținut:
Legume si fructe proaspete, legume si fructe din gradina, culese cu grija si aduse in bucătăria ta de către gustautentic.ro

Roșii de gradina , delicioase , proaspete; Castraveți; Cartofi; Ceapa; Morcovi; Ardei gras; Dovlecei; Fructe de sezon ; proaspete; delicioase; gustoase,; naturale; pline de vitamine.

Ce primești in lădiță se schimbă săptămânal în funcție de ceea ce este proaspăt, local și de sezon.

Poți opta pentru Cornul Abundenței presetat de către noi sau ne poți contacta si sa stabilim împreuna o ofertă personalizată.

[button link=”https://gustautentic.ro/produs/cornul-abundentei/” color=”green”] COMANDA CORNUL ABUNDENTETI[/button]

Scroll to Top