Despre noi

Toata viata ne-am dorit acel gust autentic, de alta data; al fructelor si legumelor pe care le mancam in copilarie. Cand mergeam la tara, la bunici; simteam acel gust autentic pe care il aveau fructele, proaspat culese si mancate cu lacomie direct din pom. Despre noi despre acel gust autentic, savuros, pe care il aveau salatele si mancarea bunicii; gatita cu legume, legume proaspat culese din gradina din spatele casei.

Despre noi sunt multe de spus, este povestea noastra, povestea gustautentic.ro ;

Suntem o familie de oraseni cu suflet de tarani; care a redescoperit gustul autentic al fructelor si al legumelor de odinioara si care, prin produsele pe care le oferim; dorim sa-l impartasim cu dumneavoastra.
Familia gustautentic.ro este formata din oameni tineri; deschisi, curajosi care nu se sperie de munca si care isi asuma atat calitatea produselor pe care le consuma cat si sanatatea familiilor noastre. De-a lungul vietii; prin diferite imprejurari si alegeri, ne putem inconjura de persoane care traiesc in consonanta cu asteptarile; valorile si pretentiile noastre. Asa a inceput povestea gustautentic.ro

Despre noi – povestea gustautentic.ro

La Gust Autentic ne straduim sa facem lucrurile cu atentie, grija si multa responsabilitate.
Nu dorim sa fim mari dar vrem sa construim cu incredere, intr-un mod asezat, sustenabil , bazandu-ne pe principii sanatoase.
Noi, la gustautentic.ro, stim ca este important sa ai increderea celor cu care lucrezi; sa ai convingerea celei mai bune alegeri, in fiecare moment si sa pui pasiune in tot ceea ce faci, mai ales atunci cand alegerile tale privesc sanatatea celor dragi.

Legume si fructe livrate conform dorintelor dumneavoastra. Colectam de la partenerii nostrii des si in cantitati limitate astfel incat avem produsele mereu proaspete. Prin obtinerea produselor noastre locale, livrate la ușa ta, iti reduci călătoriile cu masina la supermarket. Fructele și legumele noastre sunt aduse din zone apropiate reducand astfel timpii in care ele ajung direct in bucataria ta , ceea ce înseamnă nu numai că acestea ajung în stare foarte proaspătă, ci si ca ajutam mediul inconjurator reducand emisiile de carbon cauzate de mersul cu masina.

Gustautentic.ro livrează  fructe și legume delicioase in Bucuresti, in Pitesti, in Brasov si zona limitrofa acestora. Misiunea noastra este sa va aducem dumneavoastra si familiei dumneavoastra fructe si legume naturale si sanatoase  si sa sprijinim fermierii si comunitatea noastra locala.

Meniul nostru se schimbă săptămânal în funcție de ceea ce este proaspăt, local și în sezon. Cu serviciul nostru, veți obține mai mult control asupra caliatii si prospetimii si deasemenea asupra a ceea ce se află în frigiderul dumenavoastra.

Ne mândrim cu calitatea si prospetimea fructelor si legumelor pe care le livram și vom mentine întotdeauna „sus” standardul de calitate pentru a vă face experiența cât mai placuta.

Scroll to Top