Sfecla Rosie

4,35lei TVA Inclus

PRET / BUC

TARA DE ORIGINE ROMANIA

Cod produs: 140 Categorie:

Descriere

Sfecla rosie este una dintre cele mai bune legume pentru sanatatea noastra, deoarece are multe proprietati interesante, mai ales pentru sportivi.

Sfecla rosie acest “super-aliment” reprezintă o sursă excelentă de vitamina B, folaţi, mangan şi potasiu. De asemenea, este o sursă bună de fibre, vitamina C,magneziu, fier, cupru şi fosfor.

Dr. Oz afirmă că mai mulţi dintre pacienţii săi au declarat că sucul de sfeclă roşie le oferă energie şi vitalitate pe parcursul unei zile. Studiile arată că acest lucru se datorează componentelor sucului de sfeclă, care ajută la îmbunătăţirea circulaţiei sângelui. „Sucul de sfeclă pare să ajute organismul să răspundă mai bine la diferite sarcini, balansând nivelul de oxigen consumat şi crescând nivelul de rezistenţă a corpului.

Sucul de sfecla rosie este unul dintre alimentele cele mai bogate ca sursă de antioxidanţi şi nitraţi naturali. Nitraţii sunt componente care îmbunătăţesc circulaţia sangvină în corp – inclusiv la nivelul creierului, inimii şi muşchilor. Aceşti nitraţi naturali cresc numărul de molecule din vasele de sânge şi ajută la deschiderea vaselor, permiţând oxigenului să circule într-o cantitate mai mare, mai ficientă.

Pentru presiunea sângelui, este mai bine să beau suc sau să consum sfecla în forma ei naturală?

În multe cazuri, consumul sfeclei întregi este modalitatea cea mai eficientă de a „profita” de toţi nutrienţii, fibrele şi efectele sănătoase. Totuşi, pentru a îmbunătăţi presiunea şi circulaţia sângelui, sucul de sfeclă este cel mai eficient. Atunci când găteşti sfecla într-un anumit fel, cantitatea de nutrienţi benefici circulaţiei sangvine vor scădea. Dar dacă consumi un pahar de suc în fiecare dimineaţă, te vei bucura de efectul sănătos 100%.

Alte beneficii ale sucului de sfecla rosie:

Betacianina, substanţă care se găseşte în sfeclă, contribuie la eliminarea toxinelor din organism şi la prevenirea apariţiei cancerului!
Ajută la vindecarea bolilor de vezică biliară, la scăderea nivelului de colesterol şi la vindecarea gutei.
Împiedică formarea cheagurilor de sânge şi depunerea colesterolului pe vasele de sânge.
Abundă în vitamine precum B1, B2, B2, C şi acid folic, extrem de benefice pentru organism.
Conţine aminoacizi, esenţiali în dezvoltarea şi menţinerea ţesutului muscular.
Conţine iod, cunoscut pentru efectele benefice asupra glandei tiroide.
Conţinutul crescut de potasiu din sfeclă, ajută la întărirea muşchiului inimii.
De asemenea, sucul de sfeclă roşie este cunoscut pentru efectul de scădere a tensiunii arteriale şi, prin urmare, previne atacurile de inimă şi bolile cardiovasculare.

Pin It on Pinterest